Nike LunarEpic Flyknit ZdxiT262485 Hardloopschoen Pink PowLevendig paarsAtomisch rozeZwart

€113.06

 €68.63
Korting: 39%

365-dagen retourneren

STYLE_NUMBER

00003461

BESCHRIJVING VAN DE PRODUCTEN

REVOLUTIONAIR GEVOEL. JE BESTE RUN.

Gemaakt voor de toekomst van hardlopen en voor de mensen die hierin vooroplopen. De Nike LunarEpic Flyknit hardloopschoen voor dames zorgt voor een ongelofelijk soepele ervaring en een pasvorm die aanvoelt als een tweede huid en die je bijna niet merkt.

Onvoelbare pasvorm
Het halfhoge Flyknit bovenwerk is ontworpen als een natuurlijke verlenging van je been. met enkel het fantastische gevoel van demping in de zool. De nagenoeg naadloze constructie uit één stuk is losser geweven op plaatsen waar je voet en enkel meer rekbaarheid en ventilatie nodig hebben. en dichter op plaatsen waar meer kracht en ondersteuning nodig zijn.

Soepel gevoel
De zachte. nauwsluitende Lunarlon middenzool heeft met precisie gelaserde inkepingen aan de zijkanten die samenvouwen bij de afwikkeling van de voet. wat een perfect soepele overgang van hak naar teen levert.

Uitmuntende zachtheid
De buitenzool met drukverdeling heeft Lunarlon noppen op de belangrijkste plaatsen voor doelgerichte demping. Met lasers gemaakte inkepingen op de noppen helpen de schokken op te vangen door deze evenredig over de voet te verdelen.

Meer informatie

ANDERE PRODUCTEN

KLANTEN OOK GESCHOEPEN